logo BHZ Militaria

100% originele historische items

Aankoop militaria

Heeft u spullen uit een erfenis en heeft u geen idee van de waarde of stopt u met uw verzameling en heeft u geen tijd om alles te verkopen? BHZ Militaria koopt militaria maar biedt ook andere opties zoals verkopen van uw spullen tegen een vooraf afgesproken commissie.

Vertrouwen is de basis

Met het uit handen geven van een erfenis of verzameling spelen er andere sentimenten dan alleen het zakelijke. Daarom hechten wij er belang aan om kennis met u te maken en niet slechts alles telefonisch of per mail af te handelen. Wij komen naar u toe en maken, uiteraard vrijblijvend, kennis met u en beoordelen de erfenis of verzameling. Daarna krijgt u van ons een schatting van de waarde. Mochten we tot overeenstemming komen dan leggen we alles keurig voor uw vast en nemen alle zorg uit handen.

Meer weten over de aankoop van militaria of verkopen in commissie?

Neem contact met ons op via +31 (0)6 4146 4949 of stuur een mail naar [email protected].

Vaak gestelde vragen

Dit kunnen we nooit garanderen, maar onze ervaring is dat dit soort mensen niet zozeer voor de historische waarde gaan, maar liever fantasy items of goedkope namaak op Chinese website bestellen.

Wij maken graag de vergelijking met een voetbal stadion; als daar 50.000 mensen naar een wedstrijd komen kijken zitten er ook vaak 500 tussen die niet voor de sport komen, maar om rotzooi te schoppen.

We kunnen het niet garanderen, maar de praktijk leert dat 99% van onze opdrachtgevers serieuze verzamelaars zijn die vooral geïnteresseerd zijn in geschiedenis en geen sympathie hebben voor de fascistische ideologie.

Van de meeste medailles, zoals een ijzeren kruis, zijn er duizenden, zelfs miljoenen van gemaakt.
Dit betekent dat het gros bij een museum in het depot zal verdwijnen en nooit tentoongesteld zal worden, terwijl verzamelaars de stukken een mooie plaats geven in een vitrine of een display.

Het is uiteraard aan u, maar neem dit ter overweging. 

Mocht u iets hebben waarvan wij denken dat het zo uniek is dat dit beter tot zijn recht komt in een museum dan zullen we dit zeker zeggen.