logo BHZ Militaria

100% originele historische items

Links Militaria

Meer weten over militaria? Hieronder hebben wij enkele links van websites voor achtergrond informatie. Een interessante site gezien die hier nog niet bij staat? Doe ons een berichtje.

Duitstalige website over Duitse onderscheidingen vanaf de 18e eeuw.

Showmycollection.com heeft een groot assortiment voor (militaria)verzamelaars met standaards en vitrines voor de hele collectie.

Website/forum over Duitse onderscheidingen waar veel experts zitten met kennis over Duitse onderscheidingen. Er is ook een betaald gedeelte met een database van originele en vervalsingen. De moeite waard voor de serieuze verzamelaar.

YouTube kanaal over het IJzeren Kruis 2e klasse 1939. De verschillen tussen de verschillende makers worden op een eenvoudige en goede wijze uitgelegd in korte videos. Wat ons betreft 1 van de beste referenties op internet!

Zeer goede database met alle varianten van de Medaille Winterschlacht im Osten 1941/42 of Ostmedaille en de verpakkingszakjes.

Website over militaire en civiele helmen die tijdens de periode van het derde rijk gebruikt werden. Een absolute aanrader voor iedere duitse helmen verzamelaar en die er meer over wil weten.

Zeer interessante website voor iedereen die geïnteresseerd is in de tweede wereldoorlog!

Nederlandstalige website met veel informatie over de NSB, WA-SS, Jeugdstorm, Arbeidsdienst, Orangje/verzet en het dagelijkse leven in de oorlog.

Naslag website over het Duitse leger 1918-1945.

Online database met het Deutsches Kreuz, IJzeren Kruizen, Kriegsverdienstkreuz, Wiederholungsspange, Medaille Winterschlacht im Osten en Weltkriegs Ehrenkreuz.